04 Листопада 2010, 12:13
4 листопада в Обласному художньому музеї (вул. Шептицького, 8) відбудеться відкриття першої персональної виставки під назвою «Балет» молодого івано-франківського художника Юрія Писара.

Експозиція складатиметься з 30 тематичних полотен. Роботи виконані у відносно новій для України техніці акрилу. Стиль написання полотен не настільки живописний, як виконання олійними фарбами, а радше графічний. Проте від цього роботи є не менш насиченими та яскравими. В експозиції можна побачити витончених балерин, абстрактні образи та нестандартне письмо.

«Наше життя в мене асоціюється з балетом, – каже автор. – Воно теж емоційне, театральна і навіть часом трагічне. Своїми роботами хочу поділитись з глядачем власними думками та передати свій емоційний стан який відчував під час написання полотен».

Урочисте відкриття виставки о 16:00.

Довідка про художника:

Писар Юрій Юрійович народився 10 жовтня 1985 року в м. Рахові Закарпатської обл. У 2008 р. закінчив Івано-Франківський інститут мистецтв Прикарпатського Національного Університету ім. В. Стефаника. Роботи художника експозиціонувались на таких імпрезах як «Львівський салон»,«День художника», «Янголи в Колегіаті» та інші.

Перша персональна виставка у Станиславові писвячена темі балету і виконана в техніці акрил на полотні.


Відвідайте також:


Музей народної архітектури та побуту Прикарпаття

Музей історії Надвірнянщини

Історико-краєзнавчий музей О. Довбуша