11 Лютого 2011, 10:52

10 лютого в облдержадміністрації проведено нараду, присвячену вшануванню пам’яті видатного українського письменника, новеліста, громадського діяча Василя Стефаника, та відзначенню в області 140-річчя від дня його народження. Нараду проводили заступник голови облдержадміністрації Роман Іваницький та перший заступник голови обласної ради Василь Гладій.

Затверджено план заходів відзначення річниці та склад організаційного комітету, який очолили заступники голів облдержадміністрації та облради Р.Іваницький та В.Гладій.

Заплановано: проведення організаційних заходів, спрямованих на збереження і реставрацію місць, пов’язаних з В.Стефаником; проведення ремонту дороги від м.Снятин до с. Русів; здійснення ремонту літературно-меморіального музею у Русові та оновлення його експозиції; впорядкування пам'ятних місць с.Русів; організацію наукової конференції у Прикарпатському національному університеті ім.Василя Стефаника; вручення обласної премії ім. В.Стефаника; організацію творчих зустрічей молоді з вченими, поетами та письменниками; видання бібліографічного покажчика «Василь Стефаник і Прикарпаття», ювілейних листівок та буклетів; презентацію збірника «Далеко від Батьківщини» та ін.

ОДА



Відвідайте також:


Музей «Писанка»

Музей народного мистецтва Гуцульщини

Музей історії села Новошин