11 Вересня 2009, 11:40

В Івано-Франківському художньому музеї відкрито виставку 24 учнівських робіт Яніни Кісельової (учениці Української гімназії №1 та ДМШ №1). Роботи представлено вперше. Художниця працює у жанрі натюрморту, більшість робіт виконані акварельними фарбами, хоча є пейзажі та зображення тварин, написані темперою та пастеллю.

Яніна Кісельова є ученицею ДХШ, також вона бере уроки майстер-класу у відомої української художниці Тетяни Павлик, яка ознайомила її з технікою живопису “по-мокрому”.

Художниця народилася 3 березня 1994 р. З 4-х років розпочала займатися в образотворчому гуртку п. Анни Кирпан. З того часу і досі є певні здобутки: участь у виставці дитячого малюнку “Ноїв ковчег - 2000”, Всеукраїнському конкурсі дитячої творчості “Христос – моя любов” (2001); в 2002 р. Яніна стала дипломанткою католицького конкурсу мистецької творчості дітей і молоді в Польщі (м. Красне); 2004 р. – дипломант VI Міжнародного конкурсу дитячого малюнку в Польщі (м. Жарновець) та здобуто І місце у загальноміському конкурсі “Юні художники Івано-Франківська – художнику Т.Г.Шевченку”.

http://www.if.gov.ua/modules.php?name=News&file=article&sid=9962



Відвідайте також:


Снятинський літературно-меморіальний музей Марка Черемшини

Літературно-меморіальний музей Василя Стефаника

Національний заповідник «Давній Галич»