22 Березня 2011, 01:31

Усім бажаючих пізнати мальовничий Прикарпатський край, з його неповторним колоритом, поринути в незабутню подорож-казку чарівними куточками Гуцульщини та Покуття, відчути дух минулого та пройнятись позитивними емоціями пропонується унікальна мандрівка «Зелене кільце Карпат».

Протягом мандрівки Ви матимете змогу познайомитись з автентичною культурою Гуцульщини, особливостями побуту та традицій місцевого населення, спробувати свої сили в якості народного майстра (відвідини майстер-класів з кераміки, ліжникарства та грі на гуцульському народному інструменті - дримбі), пережити незабутню пригоду з власноручного добування та варіння солі, відчути зв’язок з природою (прогулянка одним з найбільших у Європі резерватів тису ягідного, прогулянки до карпатських водоспадів).

Протягом туру також пропонуються відвідини багатьох музеїв, що допоможуть Вам поринути в епоху минулого, отримати незабутні враження; поїздка до гірськолижного курорту «Буковель», мандрівки мальовничими карпатськими перевалами.

Весь тур просякнутий духом старовини, допомагає забути про щоденні клопоти та відчути близькість природи.

.

Маршрут поїздки:

Івано-Франківськ – Коломия – с.Княждвір – Косів – с. Яворів – с. Криворівня – Верховина – Ворохта – Татарів – «Буковель» – Яремче - Івано-Франківськ.

.

Прогрма туру:

І день

-оглядова екскурсія «Коломия – спадок предків», відвідування єдиного в світі Музею писанкового розпису – одного з найяскравіших і найзагадковіших проявів таланту та глибини пам’яті народу, та Музею народного мистецтва Гуцульщини і Покуття ім. Кобринського, один із найстаріших і найвідоміших в Україні, колекція якого нараховує понад 22000 експонатів. Постійно-діюча експозиція дає можливість шанувальникам мистецтва пізнати глибинні традиції народної культури Гуцульщини.

- переїзд до с.Княждвір: поселення в садибі «Княжий Град»

- пішохідна екскурсія до старої солеварні (власноручне добування та варіння солі на вогні). Шлях стежиною доблесті.

- природознавча екскурсія в один з найбільших у Європі резерватів тису ягідного віком від 150-200 років – Княждвірський тисовий заказник

.

ІІ день

- оглядова екскурсія «В гості до гуцульських народних умільців» (с. Княждвір - м.Косів - с. Яворів): майстер-клас з кераміки у м.Косів, майстер-клас з ліжникарства у с.Яворів;

- екскурсія «Криворівня – село-музей під відкритим небом» з відвіданням Музею Івана Франка та музею гуцульської архітектури «Хата-гражда»

- оглядова екскурсія «Верховина (Жаб’є) – гуцульська столиця» - з відвіданням приватного музею Гуцульського побуту етнографії та музичних інструментів Романа Кумлика. Відвідання туристично-інформаційного центру

- екскурсія за маршрутом Верховина – Ворохта - Татарів «Карпатський дивосвіт» - через один з найвищих в Україні Кривопільський перевал (961 м)

- поселення у гостинній садибі с. Татарів; гуцульська вечеря з дегустацією місцевих напоїв та настоянок на травах у світлиці гостинного двору «Анастасія». Навчання гри на дримбі та фото-сесія в національному вбранні;

.

ІІІ день

- екскурсія на гірськолижний курорт № 1 в Україні – Буковель та Яблуницький перевал – один з найвищих в Україні ( 931 м.н.р.м)

- екскурсія «Кришталевий водоспад» на водоспад Гук Женецький (висота 15 м)

- екскурсія по м.Яремче з відвіданням водоспаду Пробій, сувенірних ринків, Візит-центру Карпатського національного природного парку

- екскурсія Яремче - Івано-Франківськ «Від міста Яреми до міста Станіслава»

.

У вартість туру входить:

- транспортне обслуговування;

- проживання;

- 3 сніданки, 2 вечері, 1 обід;

- екскурсійне обслуговування;

- супровід гіда по маршруту;

- майстер-класи;

- вхідні квитки до музеїв;

.

У вартість туру не входить

- страхівка;

- додаткові розваги та послуги (сауна, басейн)

.

Вартість туру на 1 особу становить: 1095 грн.

Для дітей до 16 років: 1045 грн.

.

Дати поїздок:

01.04; 15.04; 29.04; 10.06

.

За більш детальною інформацією та з метою запису на поїздку звертайтесь:

.

Регіональний туристично-інформаційний центр, м. Івано-Франківськ, вул. Галицька, 4а, тел. (0342) 50-24-74, e-mail: vania.rtic@gmail.com, www.rtic.if.ua

та

Туристичний оператор Галичанка ІФ, м. Івано-Франківськ, вул. Заклинських, 8, тел.: (03422) 4-22-71; тел./факс: (0342) 777-292, e-mail: office@galychankaif.com.ua www.galychankaif.com.ua Ліц. ДСТіК України, серія АВ № 302914 від 19.01.2007 р.



Відвідайте також:


Музей визвольних змагань Покутського краю

Літературно-меморіальний музей Василя Стефаника

Домашній музей жіночих прикрас