07 Вересня 2012, 12:18
Триває реалізація проекту «Мистецька палітра Прикарпаття», який впроваджується Регіональним туристично-інформаційним центром, за підтримки посольства Фінляндії в Україні. Основною метою проекту є інтеграція культури і народного мистецтва області у існуючий туристичний продукт регіону.

Завдання проекту полягають у створенні умов для збереження та популяризації народних ремесел Прикарпаття; покращенні можливостей самозайнятості сільського населення та їх залучення для обслуговування туристів; налагодженні співпраці із туристичними фірмами; подальший розвиток туризму в області.

Завдяки цій ініціативі передбачається сформувати коло жінок-народних майстринь з гірських та сільських районів Івано-Франківщини, які отримають знання з питань гостинності та обслуговування туристів у рамках двох одноденних семінарів-тренінгів.

Перші учасниці будуть об’єднані у туристичний маршрут та мережу «Мистецька палітра Прикарпаття», інформація про яку буде розміщена у Інтернеті, а також опублікована у буклеті і каталозі майстрів «Мистецька палітра Прикарпаття», що будуть поширені серед представників туристичного бізнесу, в т.ч. під час круглого столу.

.

Партнери проекту:

- Івано-Франківська обласна державна адміністрація:

o головне управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій;

o управління культури, національностей та релігій;

- Навчально-методичний центр культури і туризму Прикарпаття;

- Інститут туризму Прикарпатського національного університету імені В. Стефаника;

- обласний осередок Національної спілки майстрів народного мистецтва України;

- ІФОО Спілки сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні.

.

З приводу співпраці в реалізації проекту та участі в його заходах запрошуємо звертатися в РТІЦ (контактна особа - Іван Зелик):

вул. Галицька, 4А, м. Івано-Франківськ
тел./факс +380 342 502474
e -mail: rtic.if.ua@gmail.com

www.rtic.if.ua



Відвідайте також:


Літературно-меморіальний музей І. Федорака

Музей–оселя родини Івана Франка

Музей "Українська старовина"