Попередня сторінка Наступна сторінка

07 Лютого 2013
11 січня на двадцять сьомій сесії міської ради було затверджено «Програму роботи краєзнавчого музею «Бойківщина» Тетяни та Омеляна Антоновичів».

05 Лютого 2013
2 лютого 2013 року відбулася поїздка робочої групи проекту «Мистецька палітра Прикарпаття» в Надвірнянський район.

30 Січня 2013
29 січня 2013 року представники управління зовнішніх економічних зв’язків і туризму облдержадміністрації та Регіонального туристично-інформаційного центру в рамках проекту «Мистецька палітра Прикарпаття» здійснили поїздку в місто Коломию.

22 Січня 2013
Сьогодні 70-річний ювілей святкує видатний краєзнавець, громадсько-культурний діяч Михайло Іванович Головатий. Щиро вітаємо та зичимо Вам щастя і здоров’я, успіхів у роботі, тепла і злагоди, родинного затишку і любові ваших рідних, близьких та друзів. Нехай здійсняться ваші творчі задуми та плани, а усі ваші починання нехай супроводжує надія та успіх!

22 Січня 2013
В Івано-Франківській арт-галереї «Бастіон» художник Михайло Дейнега відкрив виставку своїх картин «Творчість. Михайло Дейнега». Експозиція презентує понад три десятки картин митця, зроблених ним за останні 3 роки.

22 Січня 2013
21 січня відбулася поїздка робочої групи проекту «Мистецька палітра Прикарпаття» в с. Космач та Яблунів Косівського району.

17 Січня 2013
16 січня робоча група проекту «Мистецька палітра Прикарпаття» здійснила поїздку на територію Яремчанської міської ради.

11 Січня 2013
10 січня робоча група проекту «Мистецька палітра Прикарпаття» відвідала учасників проекту у Тисменецькому та Галицькому районах. У м. Галичі вже 22 роки функціонує Мала академія народних ремесел, що є осередком відродження і розвитку галицьких народних промислів. Зараз тут працює 20 педагогів, діє 57 гуртків декоративно-прикладного мистецтва, у яких займається 608 дітей не тільки з Галича, але й цілого району.

08 Січня 2013
В Україні започатковано Перелік об’єктів нематеріальної культурної спадщини. Відповідним наказом Міністерства культури визначено перші об’єкти (елементи) нематеріальної культурної спадщини України та затверджено зразок відповідної облікової картки.

04 Січня 2013
03 січня відбулася поїздка робочої групи проекту «Мистецька палітра Прикарпаття» в Богородчанський район. У смт. Богородчани знаходиться мистецький салон “Світло писанки”, створений у 2008 році, де представлені роботи майстрів народного мистецтва.

Відвідайте також:


Пластовий табір – музей “Сокіл”

Музей села «Криворівня»

Літературний музей Прикарпаття